Ervaringen

Jetty over haar klachten

Ik ben super tevreden, elk probleem aan mijn lichaam heb je snel verholpen. Ik had al jaren extreme rugklachten, die zijn allemaal verdwenen. Ook had ik veel last van oog migraine, momenteel heb ik nu al een paar maanden geen oog migraine meer gehad.

Bron: Google-revieuws


Reinier over zijn behandeling

Ik ben bij je terecht gekomen omdat ik al heel lang klachten ondervond van mijn rsi/elleboog. Waar de manuele therapeut en fysiotherapie korstondig effect hadden, hebben jouw behandelingen mijn klacht zo positief veranderd. Ik tennis weer met zoveel plezier! Nogmaals bedankt en ik kan iedereen met dit soort klachten zeker bij jou aanbevelen!

Bron: Google-revieuws


Dave over zijn klachten

Hoofdpijn steekt bij mij erg vaak de kop op in combinatie met een stijve nek. Acupunctuur heeft beide geheel weggenomen. Mijn dank daarvoor.

Bron: Google-revieuws


Tineke over haar klachten

Bij mij is de slijmbeurs ontsteking aan beide schouders na enkele keren prikken verdwenen. mijn dank is groot.

Bron: Facebook (link: acupunctuurpraktijkimming)


Brenda over haar klachten

Over Ruben zijn kennis/ behandeling en bejegening ben ik zeer tevreden. Na aantal maanden en 3 fysiotherapeuten / 1 chiropractor verder , was ik na de eerste behandeling al een stuk pijn vrijer en ontspannender .Echt bijzonder Ook de aanleiding van mijn tinnitus is gevonden. Ik beveel Ruben zeker aan omdat hij echt luistert, inleeft en al snel zonder allerlei uitgebreide intake’s aan de slag kan gaan. Ruben verstaat zijn vak goed en behandeld met veel plezier, dat vind ik ook belangrijk !

Bron: Google-revieuws