Ruben Imming Acupunctuur Alkmaar bij gewrichtspijn

De afgelopen jaren heb ik veel mensen geholpen met gewrichtspijn en heb ik mij o.a. gespecialiseerd in gewrichtsklachten van ledematen zoals: pijn (ontstekingen), zwellingen, tintelingen, gevoelloosheid en mobiliteitsproblemen.

 

Ik heb last van mijn gewrichten

Naarmate we ouder worden kunnen er gewrichtsklachten of andere fysieke ongemakken ontstaan, vaak accepteren we dit onder het motto: ik word oud. Wanneer de klachten chronisch aanvoelen kan dit ons dagelijks bestaan negatief beïnvloeden.

Acupunctuur helpt bij het verbeteren van de doorbloeding, het verminderen van stijfheid en het vergroten van flexibiliteit van gewrichten. Door specifieke acupunctuurpunten te stimuleren, kan acupunctuur de energiebalans in het lichaam herstellen en de doorbloeding bevorderen. Verbeterde doorbloeding kan helpen om voedingsstoffen en zuurstof naar de gewrichten te brengen, wat kan bijdragen aan het verminderen van ontstekingen en stijfheid.

Vanuit mijn praktijkervaring kunnen deze klachten goed behandeld worden. Ik onderzoek waar er eventueel structurele blokkades zich in het lichaam bevinden en verwijder deze. Tijdens een behandeling kijk ik verder welke elementen met de klachten en diverse lichaamsfuncties te maken hebben, zodat tijdens de eerste behandeling er een vermindering van pijn ontstaat en de mobiliteit verbetert.

Ja, ik wil van mijn klachten af